a Macam mana nak : Cari & Download lagu dengan cepat | Internet Tips & Tricks
Rss Feed
  1. Macam mana nak : Cari & Download lagu dengan cepat

    Sape2 yang kaki lagu mesti suke post ni..Maybe ade yg dah tau trick ni @ maybe jgk ade yang belajar trick ni dari post ni.. Ape2 pun, mai aku terangkan macam mana nak search lagu dengan lagi cepat. Sebelum tu, kalau download lagu, aku lagi suke pakai mediafire dari 4shared, tapi kebanyakan lagu melayu byk host dekat 4shared so jom ambik 4shared sebagai contoh.

    Macam mana nak search dengan cepat?
    1. Pergi Google & search macam gambar kat bawah ni ( site:www.4shared.com "selagi ada rindu" .mp3)

    2. Tekan enter, dan korang pasti dapat result yang memuaskan macam gambar kat bawah ni
    3. Click dan download mcm biasa. Tapi kalau korang nak download lagu dengan banyak, try download pakai Jdownloader. Tengok post ni : Cara nak download movie guna mediafire

    Lau korang nak download pakai mediafire pon boleh. Tukar je site:www.4shared.com tu jadi site:www.mediafire.com. Kalau nak download movie plak, tukar je la .mp3 tu jadi .avi @ .mkv . Terpulang kepada kreativiti masing-masing.

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers